вівторок, 3 березня 2020 р.

21 лютого - Міжнародний День рідної мови


20  лютого   у  Вінницькій     універсальній       науковій       бібліотеці    ім. К.А.Тімірязєва відбувся літературно-мистецький захід «Душа народу бринить у слові», присвячений Міжнародному дню рідної мови. Це свято було проголошено на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, яка відбулася 26 жовтня – 17 листопада 1999 року в Парижі, і щорічно відзначається 21 лютого.
Сотні років російського «порядкування» в Україні призвело до того, що багатьом поколінням ще довго доведеться відроджувати велич і багатство рідної мови. Однак, пам’ятаймо: наскільки швидко прийде відродження, залежить від кожного з нас, зокрема від того, як берегтимемо та плекатимемо рідне слово щодня і повсякчас, а не лише в день рідної мови.
 За участь у літературно-мистецькому святі «Душа народу бринить у слові» подякою управління культури і мистецтв, управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації було нагороджено Ларису Василівну Коваленко, кандидата педагогічних наук, викладача кафедри філології та гуманітарних наук КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти». 

20200220 144154



1 коментар:

  1. According to Stanford Medical, It is indeed the ONLY reason this country's women get to live 10 years more and weigh on average 42 lbs less than us.

    (And realistically, it really has NOTHING to do with genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING around "HOW" they eat.)

    P.S, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

    Click on this link to find out if this short questionnaire can help you release your real weight loss potential

    ВідповістиВидалити