четвер, 12 жовтня 2017 р.

Міжнародний шкільний проект Україна-США

В контексті співпраці Вінницької академії неперервної освіти зі Всеукраїнською громадською організацією «Міжнародний шкільний проект Україна-США»  7 жовтня 2017року відбулася зустріч координатора проекту Джеррі Гібора (США) з освітянами Вінницької області. Вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, які є учасниками програм «Майбутнє починається сьогодні» та «Родинна твердиня», вкотре закцентували увагу на важливості подібної роботи з учнівською молоддю та їх батьками заради осмисленого батьківства, педагогізації батьківської громади та пропагування здорового способу життя серед учнівської молоді. 
На зустрічі також був присутній керівник проекту «Молодь на роздоріжжі» Сергій Бутенко (м. Київ), який презентував нову форму роботи з учнями-підлітками. Було наголошено на вагомості морально-етичної та духовної складової у вихованні здорової нації. 
Нові форми роботи з батьками школярів будуть обговорюватися на семінарі для педагогів Вінницької області «Родинна твердиня», який відбудеться в листопаді 2017 року. 
                                        Відповідальна за проведення заходу -  
       Т. В. Галич, доцент кафедри філології та 
гуманітарних наук. 








                




Немає коментарів:

Дописати коментар